duminică, 8 august 2010

Cupa VSS 3 @ VIK Arad * 7-8 August 2010

Cupa VSS 3 s-a desfasurat in data de 7 August, la Arad, pe circuitul VIK. 

Clasele participante au fost:

• Clasa 1 automobile până la 99 cp;

• Clasa 2 automobile între 100-149 cp;

• Clasa 3 automobile între 150-199 cp;

• Clasa 4 automobile peste 200 cp;

• Clasa Feminină unde pilotul trebuie să fie de sex feminin.
Clasamentul se întocmeşte astfel: se adună secundele realizate în probele speciale la care se adaugă penalizările obţinute de echipaj (dacă ele există). Câştigător este declarat echipajul care realizează timpul cel mai mic. În caz de egalitate se consideră timpul cel mai mic realizat în PS1, dacă egalitatea persistă se consideră cel realizat în PS2.
Competiţia constă din parcurgerea a câte 3 (trei) ture de circuit pentru fiecare din cele 3 manşe acumulând câte un timp pentru fiecare manşă.

Parteneri: Consiliul Judetean Arad, Primaria Arad, Rational Med, infolieriauto.ro, grupul de firme blitz srl, logtunig srl, sm recosemtract, snb oil grup, Hotelul George Arad si partenerii media aradon.ro, tion.ro, masini.ro, bestauto.ro, natcoracing.ro, evenimenteauto.ro, TV Arad, West TV Arad, Analog Timisoara, Info TV Arad.

Pilotul Team 4 Motorsport s-a clasat pe ultimul loc dupa ce extinctorul aflat in masina s-a declansat, oprind prestatia din mansa a doua; aceasta a fost reluata apoi, dar de pe ultima pozitie.

 





















































3 comentarii:

  1. Nasoala dar si foarte ciudata faza cu extinctorul...

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ca ati pus poze cu toate "tigaile", cu masinile adevarate de curse care au fost acolo nu ati pus...

    RăspundețiȘtergere
  3. care ar fi acelea? eu am postat poze cam cu toate masinile care au participat... sau pentru tine infiniti e masina de raliu?

    RăspundețiȘtergere