duminică, 6 noiembrie 2011

Etapa V, CRR 2011, CUPA A-CAR !

In sambata din 5 noiembrie a avut loc ultima etapa din "Campionatul Regional de Rally Sprint 2011", Cupa A-CAR"". DA, e vorba de acel campionat pe care gurile rele au incercat sa-l puna la pamant, inca inainte de a se naste; si asta nu prin organizare mai buna, trasee de masini si nu de carucioare de cumparaturi, sau premii substantiale! Deloc! S-au folosit tertipuri josnice, in speranta de a impiedica materializarea acestei idei.
Trecand peste faptul ca in final, atat pilotii cat si pasionatii motorsport au avut de pierdut, fiind nevoiti sa aleaga intre X sau Y, iata ca acest campionat a ajuns la sfarsit, remarcandu-se prin organizarea ca la carte, si modul "safe" de a aborda ideea de raliu.
Si finalul...ooo, ce final;cu festivitatea de premiere s-a demonstrat ca cea mai "sanatoasa" componenta a campionatului au fost oamenii, adunati la un loc, intr-o seara de neuitat.
In aceasta ultima etapa, un al doilea component al Team4 Motorsport a luat startul, pentru 2011, la volanul Daciei 1310, facand o figura frumoasa, pentru prima participare! Felicitari Ciobi!

Multumim pentru toate momentele frumoase traite anul acesta, si speram sa gasim aceeasi deschidere si la anul!

Sincere Felicitari tuturor, si sa ne vedem cu bine in 2012!

FORTA VSS!

Albumul complet se poate vedea AICI


From Etapa V, CRR 2011



From Etapa V, CRR 2011


From Etapa V, CRR 2011


From Etapa V, CRR 2011


From Etapa V, CRR 2011


From Etapa V, CRR 2011


From Etapa V, CRR 2011


From Etapa V, CRR 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu